Nikola Ajdinović - Ostarićeš a pitaćeš za mene - Nova Pesma i Spot

Muzika
16.09.2022.
02:30

U glasovne sposobnosti Nikole Ajdinovića uverili smo se još tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", gde je sve osvojio maestralnim izvođenjem najvećih hitova Šabana Šaulića i Šerifa Konjevića. I posle pet godina od takmičenja uspeo je da održi titulu najtraženije zvezde, a sve zahvaljujući kvalitetnim narodnim pesmama koje je snimao.

Ipak, diskografsku pauzu napravio je sa razlogom, a sada je sve iznenadio novom pesmom na kojoj je, kako kaže, dugo radio.

Nikola Ajdinovic
Nikola Ajdinovic

Reč je o numeri pod nazivom "Ostarićeš, a pitaćeš za mene" za koju mu je tekst napisao Mersed Hadžić i Dejan Kostić i koja na prvu kupila publiku.

Pevač je za ovaj narodnjak snimio i spot, a komentari oduševljenja i hvala i dalje se nižu. Ono što je publiku posebno oduševilo jeste Nikolin stil pevanja koji ih neodoljivo podseća na legendu narodne muzike Šabana Šaulića.

Nikola Ajdinovic
"Ovo je za lom, brutalna pesma i odlična energija", "Uspeo si i ovaj put! Predivno pevaš, imaš mnogo moćan glas, samo tako nastavi", "Ima nešto Šabanovo u ovome glasu", "Nastavlja ostavštinu Šabana, kapa do poda", "Svaki komentar je suvšan, on je davno dokazao za šta je rođen,i on to vrhunski iznosi bez greške", "Retko ko ima ovakvu emociju kao Šećer"
neki su od komentara na Nikolinu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku.

Pevač je nedavno sve iznenadio obećanjem koje je javno dao, a to je da će Šerifu Konjeviću kupiti skupoceni sat marke Roleks.

Zaslužio je, bio mi je i dalje je velika podrška, uzor. Prepevao sam neke njegove pesme i bodrio me je od samog početka. Neću samo njemu da kupim Roleks, tu je još jedan kolega koji od mene zaslužuje, a to je klavijaturista Dejan Ćirković Ćira
rekao je pevač, istakavši da će im se na taj način zahvaliti za svu podršku i pažnju koju mu godinama ukazuju.
Nikola Ajdinovic

Izvor: Grand.online

#noviteti #muzika #nikola ajdinovic

Komentari

K
Kum
pre godinu dana
Odlicna pesma

Vaš komentarOstalo iz kategorije Muzika