Lepa Brena i Senidah u muzičkom okršaju veka: Red Bull SoundClash 2. juna na Donjem Kalemegdanu

Muzika
18.03.2023.
07:50
Lepa Brena i Senidah

Prethodnih dana društvene mreže preplavile su zajedničke fotografije Lepe Brene i Senidah kojima su najavile saradnju o kojoj priča ceo region! U pitanju je Red Bull SoundClash koji se po prvi put u regionu dešava 2. juna na Kalemegdanu. Za obe zvezde ovo je jedan od najvećih izazova u karijeri, a za publiku prilika da uživaju u spektaklu kakav do sada nije viđen kod nas.

Lepa Brena i Senidah Red Bull

Red Bull SoundClash se širom sveta održava već gotovo 20 godina, a podrazumeva dve muzičke zvezde koje se na dve bine “bore” za najveće oduševljenje publike, izvodeći svoje i tuđe pesme po rundama. To je muzički spektakl na kom izvođači pokazuju svoju veštinu i kreativnost, a svaka runda zagreva atmosferu sve do eksplozivnog finala.

Lepa Brena i Senidah

Zagrevanje počinje uz najveće hitove, koje će Lepa Brena i Senidah pevati naizmenično. Nakon toga kreće prva runda, gde će Lepa Brena i Senidah obraditi jednu poznatu pesmu i dodati joj lični pečat. U rundi Takeover umetnice izvode pesme suparnice u sopstvenom stilu.

Clash je runda u kojoj će pevačice testirati granice svojih muzičkih sposobnosti, preoblikujući svoje hitove u posebne aranžmane koji će publiku ostaviti bez daha. Sledi runda Wildcard, Senidah i Lepa Brena se udružuju kako bi priredile publici iznenađenje večeri, nakon čega se prelazi na uzbudljivo finale.

Lepa Brena i Senidah

Ovaj događaj nije samo običan koncert, već muzički „sukob“ između dve najveće legende sopstvenih žanrova sa naših prostora, koje će svoje talente ukrstiti u cilju stvaranja neponovljivog iskustva za fanove.

Publika uvek ima najvažniju ulogu na koncertu, ne samo zbog atmosfere koju pravi. Ovoga puta imaće još značajniju ulogu jer će i suditi! Glasnoća aplauza određivaće pobednika prvog Red Bull SoundClash-a kod nas!

Ulaznice za Red Bull SoundClash su već u prodaji i mogu se kupiti putem Cooltix-a, Gigstix-a i Tickets-a.

Izvor: Ekskluziv
Fotografije: Lepa Brena Facebook

Izvor: Zadovoljna.rs

#lepa brena #senidah #red bull #soundclash

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Vaš komentarOstalo iz kategorije Muzika