Druga Ti - Nova pesma i spot Mirze Selimovića

Muzika
14.10.2022.
03:00

Mirza Selimović obradovao publiku novim singlom "Druga ti".

Selimović je svojim pratiocima na YouTube kanalu poručio da uživaju i da mu jave utiske, posle čega su usledili brojni pozitivni komentari. Spot je prema njegovim riječima, sniman u Kaliforniji.

Mirza Selimovic - Druga Ti

- Radili smo ga još pre par godina tako da je i to čekalo neki pravi momenat da izađe. Drago mi je što posle pesme Plakaćeš i trećeg mesta na Beogradskom proleću mogu da predstvaim i ovu pesmu koja će najaviti album koji treba da izađe sledeće godine. Na tome se sad aktivno radi i svaka će imati spot.

Od osam pesama sa albuma jedna je ćerke Đorđa Balaševića, Bebe, jedna od Dragana Brajovića Braje, pet Baneta Opačića, a tu je Jelena Trifunović. Gledao sam da okupim ekipu sa kojom sam do sad sarađivao i da uradimo pravu stvar. Mislim da će te pesme naći put do publike.

U pesmi, koju je danas predstavio svojoj publici, će se više pronaći muški deo publike.

- Muška je to emocija i priča, mislim da će se muškarci više pronaći u ovoj pesmi ali uvek je dobro da se i žene osećaju na način da njima lično pevamo i obraćamo im se. U svim mojim pesmama uvek sam se damama obraćao. To je lepa priča i jedan recept za ono što želim da radim i put kojim želim da idem.

#tekstovi pesama #tekst pesme #noviteti #muzika #mirza selimovic

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Vaš komentarOstalo iz kategorije Muzika