Uhapšena Tijana Ajfon

29.05.2020

Uhapšena Tijana Ajfon (VIDEO)

U velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.


Starleta Tijana Maksimović (28), alijas Tijana Ajfon uhapšena je sinoć u Bijeljini sa još 15 osoba za koje se sumnja da su pripadnici međunarodne organizovane kriminalne grupe.


Kako saznajemo u policiji ona se tereti za prostituciju kao i nekolicina drugih devojaka koje su zajedno s njom zatečena u jednom objektu u Bijeljini.

- Po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini pretresena je vikendica u mestu Suvo polje kod Bijeljine s ciljem sprečavanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe droge, oružja i prostitucije. Tom prilikom u vikendici je zatečeno 35 kriminogenih osoba, od čega 26 muškaraca i devet žena - saopšteno je iz PU Bijeljina.

U policiji navode da je tokom pretresa vikendice, te vozila koje osumnjičeni koriste pronađeno 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra, gasni pištolj, tri pancira, te preko 20.000 maraka u raznim valutama.

- U akciji je uhapšeno 16 osoba, pripadnika organizovane međunarodne kriminalne grupe i to A.G., P.S., Ž.S., R.S., R.D., S.S., S.P., D.P., Z.Ć., V.K., S.M., M.T., E.H., Ž.V. svi državljani Bosne i Hercegovine, državljanin Slovenije A. B. i državljanka Srbije T. M. - navodi se u saopštenju.

Uhapšeni se nalazi na kriminalističkoj obradi, a u toku su konsultacije sa nadležnim tužilaštvom u cilju procesuiranja osumnjičenih za krivična dela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te krivičnog dela navođenje na prostituciju.

Izvor: Novosti.rs

NAJNOVIJE

Nazad Na Blog

PRATITE NAS

RADIO UŽIVO